SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Olaylı Maç

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:08:19
BAL'da Olaylı Maç
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor, sahasında Kilis Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. 

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Erdal Eğilmez, Fatih Aksoy, Seyfettin Yüksel hakem üçlüsü yönetti. Malatya İl Özel İdarespor’a galibiyeti getiren golü 69’uncu dakikada penaltıdan Ali Şimşek kaydetti.

Öte yandan, Adıyaman Belediyespor-44 Malatyaspor maçında olay çıktı. Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada 44 Malatyaspor 2-1 öne geçtikten sonra bir taraftarın sahaya girmesiyle başlayan olaylar sonrası karşılaşmanın hakemi Mustafa Kemal Akyazı, yardımcı hakemleri Murat Usta ve Okan Öztürk ile soyunma odasına gitti. Yaklaşık 7 dakika duran oyun, gerginliğin sona ermesinin ardından devam etti. Karşılaşmanın hakemi maçın son bölümünde 8 dakika uzatma oynatırken, maçta başka gol olmadı ve 44 Malatyaspor, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

44 Malatyaspor’a galibiyeti getiren golleri 63’üncü dakikada Zafer, 75’inci dakikada Yusuf kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız