SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Özel İdare 3 Puan Çıkardı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:21:22
BAL'da Özel İdare 3 Puan Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, deplasmanda Elbistan Belediyespor’u 2-1 yenerek, puanını 7’ye çıkardı.

Lig’de son 2 maçını kazanan Malatya İl Özel İdarespor, deplasmanda grubun iddialı takımlarından Elbistan Belediyespor’u yenerek, bir maç eksiğiyle 8. sıraya yükseldi. 

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, Elbistan Belediyespor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirterek, iyi bir futbolla istediklerini 3 puanı aldıklarını belirtti.

Güner, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ile Siverek Belediyespor karşılaşmasında aldıkları puanların moraliyle çıktıkları Elbistan Belediyespor karşısında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydederek, “Gaziantep ekibi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor karşısında deplasmanda aldığımız 1 puan sonrası sahamızda Şanlıurfa ekibi Siverek Belediyespor’u yenerek hanemize 3 puanı yazdırmıştık. Hemen akabinde Elbistan Belediyespor karşısında da güzel bir futbol ve iyi mücadele sonucu 2-1 galip geldik. 3 puan bizim için önemliydi” dedi.

Alınan 3 puanla çifte bayram yaşadıklarını ifade eden Güner, “Malatya İl Özel İdare spor takımı olarak Bu sporcuların aldıkları puanların tesadüf olmadığını kamuoyunda kendilerini kabullendirdikleri inancındayım. Elbistan Belediyespor karşılaşmasından puan ya da puanlarla döneceğimizi daha önceden açıklamıştık. Zorlu karşılaşmadan aldığımız 3 puan ve gruptaki sıralamamızın değişmesi bize Kurban Bayramı öncesinde çifte bayram yaşattı” diye konuştu.

Güner, Kurban Bayramı dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, şunları ifade etti: “Bu hafta Kurban bayramı nedeniyle lige verilen aradan da yararlanacağımız bir gerçek. Yeni Malatyaspor ile oynanan hazırlık maçında bir pozisyon sonrası kalecimiz Ergül’ün elmacık kemiğinde kırık tespit edildi. Ergül’ün tedavisi devam ediyor. Sezon başında operasyon geçiren orta saha oyuncunuz Yalçın tam anlamıyla hazır değil. Öte yandan geçen yıldan cezası bulunan Salih’inde cezasının bitip aramıza gelmesiyle kadromuza daha da güçlenecek. Ayrıca takıma geç katılan Ali Şimşek, Fethi Kırma ve Turgay Kömürkara’nın da aradan faydalanarak, antrenmanlarla hazır hale gelmesini sağlamak istiyoruz. Bayramın 1 ve 2. günü sporcularımıza izin vereceğiz. Bayramın 3. gününden itibaren Adıyaman Belediyespor ile sahamızda oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacağız.”

Genç bir ekip olduklarına işaret eden Güner, “Yaş ortalaması genç olan bir takımız. Bunun yanında eksiklerimizde var. Sakat ve cezalı futbolcularımızın kadroya katılması bunun yanında da birkaç futbolcularımızın da hazır hale gelmesiyle çok daha iyi bir görüntümüz olacak” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız