SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Özel İdare Galip

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:33
BAL'da Özel İdare Galip
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup’ta Malatya İl Özel İdarespor, Hatay ekibi Reyhanlı Belediyespor’u 1-0 yendi. 

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Musa Onur, Mürvet Yavuztürk ve Zuhat Kaya hakem üçlüsü yönetti.

Malatya İl Özel İdarespor karşılaşmayı Turgut’un 22’nci dakikada attığı golle 1-0 yendi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, “Reyhanlı Belediyespor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Futbolcularımızda bu maçın öneminin bilincindeydi. Şehit Kamil Belediyespor maçından almış olduğumuz 1 puan ve devamında buradan alacağımız 3 puan sıralamadaki yerimizin değişmesine neden olacaktı. Neticede istediğimiz 3 puanı aldık. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Orta saha oyuncusu Okan Gültekin ise önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Kendimize olan güvenimizin tekrar yerine gelmesi adına 3 puan almamız gerekiyordu. Takım olarak canla başla mücadele ettik ve 3 puanla ayrıldık” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız