SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Özel İdare Şaşırttı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:58:14
BAL'da Özel İdare Şaşırttı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup’ta, geçtiğimiz hafta oynadığı ilk maçta deplasmanda Elbistan Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek haftayı lider tamamlayan Malatya İl Özel İdarespor, sahasında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Bu arada, 3. gruptaki diğer Malatya takımı 44 Malatyaspor da, deplasmanda Adıyaman İl Özel İdarespor ile 1-1 berabere kaldı.

MALATYA'DAKİ MAÇ..

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan Malatya İl Özel İdare- Şanlıurfa Karaköprü Belediye maçını Hakan Durmaz, Tahsin Gedik, Erkan Odabaşı hakem üçlüsü yönetti.

Malatya İl Özel İdarespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı, penaltıdan attığı golle 1-1 berabere tamamladı. 

Karaköprü Belediyespor’un golünü 58’nci dakikada Emrah kaydederken, Malatya İl Özel İdarespor’un golünü 62’nci dakikada penaltıdan Okan attı. 

Karaköprü Belediyespor’da İkram 62’nci dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

44 MALATYASPOR DEPLASMANDA BERABERE 

Ligin ilk haftasında sahasında Kahramanmaraş ekibi Türkoğlu Belediyespor’u 3-1 yenen 44 Malatyaspor ise, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Adıyaman İl Özel İdarespor ile 1-1 berabere kaldı. 

Sarı kırmızılılar, karşılaşmanın 16’ncı dakikasında Abdurrahman Yolcu’nun attığı golle 1-0 geriye düşerken, ikinci yarının 46’ncı dakikasında Selim Dağ takımına eşitliği getiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız