SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Puansız Hafta

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:50:20
BAL'da Puansız Hafta
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup'ta 44 Malatyasppor, Gaziantep ekiplerinden Şehit Kamil Belediyespor'a 2-1,Malatyaspor Kadirlispor’a 3-1, Orduzuspor ise deplasmanda Adıyaman Belediyespor’a 1-0 yenildi.
 
44 MALATYASPOR.. 
Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Yasin Kol, Akif Doğan ve Kadir Kantekin yönetti. Şehit Kamil Belediyespor, müsabakanın 32. dakikasında Tahsin'in kaydettiği golle 1-0 öne geçerken, 44 Malatyaspor'da Zafer 36. dakikada takımına beraberliği getiren golü attı ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda organize atak geliştirmekte güçlük çekerken, Şehit Kamil Belediyespor, 70. dakikada İsa'nın kaydettiği golle, karşılaşmadan 2-1 üstün ayrıldı. 
 
MALATYASPOR..
Bu arada Yeşiltepe Stadı'nda oynanan diğer karşılaşmada  ise Malatyaspor, Kadirlispor’la  karşı karşıya geldi. Cihat Çelikdağ, Rauf Türkmen ve Ozan Andaç hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Kadirlispor 3-1 kazandı. Kadirlispor'a galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Celal, 81. dakikada Hasan ve 83. dakikada Osman kaydetti. Malatyaspor'un tek golünü 84. dakikada Kerem attı. 
 
ORDUZUSPOR
Öte yandan  Orduzuspor ise deplasmanda Adıyaman Belediyespor ile karşılaştı. İlhan İnan, Fevzi Uzun ve Fatih Yılmaz hakem triyosunun yönettiği mücadeleyi, Adıyaman Belediyespor 1-0 kazandı. 
 
FOTO: 44 Malatyaspor- Şehit Kamil maçından (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız