SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Maçlar Düğümü Çözecek

0
Güncellendi - 2017-03-30 00:33:18
Son Maçlar Düğümü Çözecek
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta liderlik düğümü kalan iki maç sonunda çözülecek. Grup’ta Araban Belediyespor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Adıyaman 1954 Spor şampiyonluk için mücadele ediyor.

BAL Ligi 2. Grup’ta şampiyonluk heyecanı son haftaya kadar sürecek. Ligde bitime iki hafta kala Araban Belediyespor, 52 puanla zirvede yer alıyor. 51 puanı bulunan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 24’üncü haftayı ikinci sırada tamamlarken, 50’şer puanlı takımlardan Malatya Yeşilyurt Belediyespor 3, Adıyaman 1954 Spor ise 4’üncü sırada bulunuyor.

Grubun 25’inci haftasında lider Araban Belediyespor, zorlu 11 Nisan Spor deplasmanına gidecek. Gaziantep ekibi Araban Belediyespor, Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Grup’ta zirveye bir adım uzaklıkta olan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise Şehit Kamil Belediyespor’a konuk olacak.

Elindeki avantajı iyi değerlendirmeyen ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise deplasmanda Kahramanmaraş Sakarya Spor karşısında 3 puan arayacak.

Grup’ta dördüncü sıradaki Adıyaman 1954 Spor ise 62 Pertek Spor’a konuk olacak.

BAL 2. grupta son puan durumu şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız