SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"BAL'da Tekrar Yer Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-04-21 20:59:18
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un defans oyuncusu Erdem İsotçu, ‘Play-Off maçını da kazanıp, gelecek sezon yeniden BAL'da yer almak istediklerini’ söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden 44 Malatyaspor’un başarılı defans oyuncusu Erdem İsotçu, sarı kırmızılı formayla 2015-16 sezonunda başarılı bir performans ortaya koydu. 20 maçta forma giyen başarılı defans oyuncusu İsotçu, 1770 dakika sahada kalarak önemli bir başarıya imza attı. Takımına 1 gollük katkı yapan başarılı defans, ligde 6 sarı kart gördü. Sezonun son maçında Elbistan Belediyespor’u karşısında da sahadaki yerini alan İsotçu, ‘Stresli bir maç yaptıklarını ve sonucunda galip gelerek ligde kaldıklarını’ hatırlattı.

44 Malatyaspor olarak şanssız bir sezon geçirdiklerini belirten İsotçu, şunları söyledi: “Elbistan Belediyespor maçı ligde kalma maçımızdı. Bizim adımıza stresli bir maç geçti. İki takımda küme düşme korkusu yaşıyordu. Biz ligde kalmayı son maçlara bıraktığımız için üzgünüz. Güçlü bir takımız. Şampiyonluk hedefleri olan bir takımın küme düşmeme mücadelesi vermesi biraz acı bir durum. Olmadı. Şanssız durumlar ve kısıtlı durumlar bizi buraya getirdi. Kadro kısıtlı olunca hocalarımızda bazı hamleleri yapamıyor. Elbistan Belediyespor’u mağlup ederek ligde kaldığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarım elinde geleni ortaya koydu. Futbol olarak güzel bir futbol sahaya yansıtamıyoruz ama sonuca gitmek anlamında iyi olduğumuzu düşünüyorum. Aldığımız sonuçta bizi ligde bıraktı” ifadelerini kullandı.

“ZORLU BİR MAÇ OLACAK”

İnönü Üniversitesi ile Pazar günü oynayacak olan Play-Off maçına da değinen başarılı defans oyuncusu, “Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nun Antrenörlük bölümü öğrencisiyim. Şimdi önümüzde zorlu bir Play-Off maçı var. İnönü Üniversitesi takımı ile bu maçı yapacağız. Zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. Üniversite takımında futbol hayatını sürdüren bazı arkadaşlarım var. Onlarda bu maçın kritiğini yapıyoruz. Zorlu geçeceğini onlarda biliyor. Ne kadar yıllardır bu ligde olsak ta, her zaman tek taraflı olan maçlar zor geçiyor. Play-Off olduğu için iki takımda neyi varsa sahaya yansıtmak istiyor. 44 Malatyaspor 5 sezondur bu ligde mücadele ediyor. İnşallah bu maçı da kazanıp, gelecek sezonda yine Bal Liginde mücadele ederiz. Rakibimizden avantajlı yönlerimizden bir tanesi, böyle zorluk maçları yüksek birçok maç oynadık. Bizim takımda daha tecrübeli arkadaşlar var. İnşallah o tecrübe farkımızı da sahaya en iyi şekilde yansıtıp, galip gelir ve bu ligde tekrar yer alırız. Üniversite takımına da başarılar diliyorum” dedi.

44 Malatyaspor ile sözleşmesi olduğunu vurgulayan İsotçu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdilik 44 Malatyaspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Kulübüm gelecek sezonda kadroda düşünürse eğer beni, yine burada futbol oynarım. Ama yok kulübüm başka bir kulübe transferimi isterse, şartlarda bana uyarsa, transfer olurum. Yani halen 44 Malatyaspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Başka bir planımda yada projemde yoktur” sözlerini tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız