SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Yine İl Özel İdare

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:48:27
BAL'da Yine İl Özel İdare
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan takımın belli olacağı Play-Off baraj müsabakasında Malatya İl Özel İdarespor, Tecdespor’u 1-0 yendi. BAL'da 2 takım kontenjanı bulunan Malatya, önümüzdeki sezon 44 Malatyaspor ve İl Özel İdarespor takımları tarafından temsil edilecek.

BAL Ligi’nde mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor ile Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Şampiyonu Tecdespor, Malatya İnönü Stadı’nda karşılaştı. 2013-2014 sezonunda Malatya’yı BAL Ligi’nde mücadele edeceği takımın belli olacağı ve zaman zaman gergin geçen karşılaşmayı Malatya İl Özel İdarespor 1-0 kazandı. 

Mehmet Kaftancı, Sedat Utangaç ve Muharrem Güzel hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Malatya İl Özel İdarespor Ergül, Fatih, İsmail, Murat, Muhittin, Ebubekir, Mazlum, Ahmet, Fuat, Rıdvan ve Korhan on biriyle çıktı. Tecdespor ise Samet, Fahrettin, Yusuf, Ahmet, Mehmet, Talat, Ercan, Kürşat, Orhan, Vural ve Fehmi on biriyle sahaya çıktı. 

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı Murat Avcu’nun 62’inci dakikada attığı golle 1-0 kazanan Malatya İl Özel İdarespor, BAL Ligi’nde devam etme hakkını kazandı.

Karşılaşmada Tecdespor’dan Talat dakika 59’da, Malatya İl Özel İdarespor’dan Korhan dakika 88’de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, “Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olan Tecdespor ile statü gereği Play-Off karşılaşması oynadık. Tecdespor, tecrübeli futbolculardan kurulu bir takım. Bizde iyi bir ekibiz. Maç grafiğimiz, tempomuz ve BAL Ligi’nde oynadığımız karşılaşmalara baktığımızda Tecdespor’dan daha tecrübeli bir ekibiz. Bu anlamda güzel bir mücadele oldu. Futbolcularımız güzel bir performans ortaya koydu. Çok gol pozisyonu yakaladık ama değerlendiremedik. Sonuçta 1-0’da olsa 2013-2014 yılında BAL Ligi’nde tekrar Malatya’yı temsil etme hakkını kazandık” dedi.

FOTOĞRAFLAR: Maçtan enstanteneler (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız