SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Balık Tutmayı Öğrenmişler'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) Heyeti, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret ederek bir süre görüştü.

TİSVA Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül, Emekli Vali Yusuf Ziya Göksu ve beraberindeki heyet, Vali Daşöz ile bir süre görüştüler. Vali Halil İbrahim Daşöz, yapılan ziyarete teşekkür ederek, Türkiye genelinde başarı ile yürütülen Mikro Kredi Projesi'nin Malatya'da başlatılmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Projenin yaygınlaşarak devam etmesini temenni eden Daşöz, projenin Malatya'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Emekli Vali Yusuf Ziya Göksu, daha önce Vali Daşöz ile Isparta Valiliği esnasında halef-selef olduklarını aktararak, "Ülkede en önemli projelerden birisi kadına önem vermektir. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu azim, aşk ve sevgi ile yapılması gereken bir iş. Kadınlar balık tutmayı öğrenmişler. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yapılan projeleri görünce çok mutlu oldum. Bu projenin Malatya'da başlatılmasından dolayı Vali Daşöz ile gurur duydum" diye konuştu.

TİSVA Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül de Türkiye genelinde 27 ilde 38 ayrı şube ile hizmet yürüttüklerini belirterek, "Malatya'da çok başarılı bir uygulama olacağına inanıyordum. Şuana kadar Türkiye genelinde açılan en güzel ve en iyi büronun Malatya'da açıldığını gördük. Bunun için valimize çok teşekkür ediyoruz. Malatya'nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da göç almasından dolayı böyle bir projeyi başlatmayı düşündük" dedi.
Vali Daşöz, misafirlerine kayısı ve Malatya'yı tanıtan kitaplar hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız