SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balıkçılık Paneli Yapılacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği tarafından “Ülkemiz ve Dünya Açısından Hayati Sektör: Su Ürünleri ve Balıkçılık” konulu bir panel düzenleneceği bildirildi.

Dernek başkanı Erhan Soğukpınar, panel ile ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

”Derneğimiz 26 şubat 2011 günü saat 11 :00 avşar otelde tügem , igeme ve Fırat üniversitesinden değerli katılımcıların sunacağı " ÜLKEMİZ VE DÜNYA AÇISINDAN HAYATİ SEKTÖR: SU ÜRÜNLERİ VE BALIKÇILIK “ konulu bir panel düzenleyecek olup; bu panelimize Malatya ve çevre illerden bütün su ürünleri ve balık yetiştiricileri davetlidir. Bölgede Gelişen Balıkçılık Sektörünü yakından ilgilendiren ; Üretim, Sertifikasyon, Tanıtım, Sürdürülebilirlik, Destekler, Pazarlama, konuları ele alınacaktır.

Bu panel, aslında varolan ve şehrimizi adeta bir ada hüviyetine kavuşturan Karakaya , Keban ve Atatürk barajlarımızdaki büyük yetiştiricilik potansiyelini açığa çıkarmak daha da büyütmek amacıyla Balık yetiştiricilerimize yön ve yol göstermek içindir. İgeme den gelen misafirimiz bu konuların ihracat açısından değerlendirmesini yapacağı gibi Üniversiteden gelen hocalarımız yetiştiricilerimizin karşılaşacağı olumsuz durumları hastalık , balık besleme ve yetiştiriciliğini anlatacaklar TÜGEM yetkilisi misafirimiz konuya devletin desteklerini ve yapabileceklerini izah edeceklerdir.

Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği sadece kayısı değil (ve proje geliştirmeden de anlaşılacağı gibi) Malatya, bölge ve ülke ekonomisinin gelişimi için her türlü projeyle ilgilenmekte ve ilgilenmeye devam edecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız