SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balıkesirspor Kalecisiyle Gol Aradı

0
Güncellendi - 2016-04-03 21:24:58
Balıkesirspor Kalecisiyle Gol Aradı
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un 1-0 galip geldiği maçtaki rakibi Balıkesirspor, son ana kadar maçı bırakmadı ve iki pozisyonda da kalecisi Vukovic ile Yeni Malatya kalesi önünde gol aradı.

İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada, Yeni Malatyaspor'a göre daha derli toplu gözüken Balıkesirspor, beraberliğe razı bir görünüm sergilerken, 80. dakikada Sedat'ın tamamen kişisel çabası ve inatçılığıyla gelen ev sahibi golünün ardından, beraberliği kurtarmak için tüm gücünü ortaya koydu. Karşılaşmanın hakemi oynanmamış süreyi 4 dakika olarak işaret ettikten sonra, Balıkesirspor'un 90+2. ve 90+4. dakikalarda Yeni Malatya kalesine yönelik iki duran top kullanımında, Kaleci Vukovic de, kalesini terkederek Yeni Malatya kalesi önüne konuşlandı. 90+2. dakikada Balıkesirspor'un soldan Ergec'le kullandığı korner atışından gelen topa, defans ve Balıkesirli Zeefuik dokunamayınca, top arka direkte Vukovic'in önüne geldi. Bu futbolcunun çaprazdan ve yakın mesafeden vuruşunda top üstten auta çıktı (Fotoğraftaki pozisyon). 90+4'te orta sahadan kazanılan serbest vuruşta da, kaleci Vukovic yine kalesini terkederek, Yeni Malatya kalesi önüne geldi. Ancak bu pozisyon autla sonuçlandı ve hakem aut atışıyla birlikte maçı bitirince, Balıkesir Malatya'dan puansız dönmek zorunda kaldı.

HABER-FOTO: Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

a6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA OĞUZ (8 yıl önce)
    MUTLU OLDUK.BAŞARILARIN DEVAMI TEMENNİSİYLA.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (8 yıl önce)
    Aferin çocuğa söylenecek başka bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla