SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balıkesir Tıp Fakültesi Dekanı Oldu

0
Güncellendi - 2016-02-10 02:18:28
Balıkesir Tıp Fakültesi Dekanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da da bir süre görev yapan Prof.Dr. Turan Aslan, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanlığı görevine atandı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'ün Şubat ayı toplantısında, çeşitli üniversitelere bağlı 20 fakülteye dekan ataması yapıldı. Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dektanlığı görevine de, İstanbul Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Turan Aslan'ın atandığı açıklandı.

Aslen Balıkesirli olan 60 yaşındaki Prof.Dr. Aslan, 1986 ile 1993 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesi'nde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı. Aynı zamanda, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Bölge Kan Merkezi ve AIDS Araştırma Merkezi sorumluluğu görevlerinde de bulundu. 1993 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne geçen Dr. Aslan, 1995 yılına kadar burada çalıştı, 1995 yılında akademik çalışma ve araştırmalar yapmak üzere ABD'ye gitti, 1999 yılına kadar bu ülkede kaldı. Malatya'ya geri dönmeyen Prof.Dr. Aslan, 2003- 2005 yılları arasında da Ankara Refik Saydam Hıfzısıhha Enstitüsü Başkanlığı görevinde bulundu. Çeşitli üniversitelerde öğretim üyesi olarak çalışan Prof.Dr. Aslan, en son Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çalışıyordu.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Zafer erden (7 yıl önce)
    Allah böyle ilime faydasi olan insanların yollarını açıketsin. Başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet sinan özdemir (8 yıl önce)
    ALLAH İİNİ RAST GETİRSİN AİLESİDE KENDİSİDE DEĞERLİ BİR HOCAMIZDI
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz güneş (8 yıl önce)
    Turan hoca çok iyi bir insan..vakıf gureba da başhekimliğimizi yaptı..Allah razı olsun kendisinden..
    0
    0
    Yanıtla