SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balıklı Göl Mesire Alanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:15:42
Balıklı Göl Mesire Alanı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde Eymir Balıklı Göl Mesire Alanı hizmete açıldı. 

İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, yaptığı açıklamada "İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köy tüzel kişiliğine ait arazi üzerinde; Malatya Çevre, Şehircilik İl Müdürlüğü peyzaj mühendislerine hazırlatılan toplam maliyeti 74 bin TL olan "Eymir Balıklı Göl Mesire Alanı Projesi", İlçe Kaymakamlığımız tarafından hibe desteği alınabilmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sunulmuş, Bakanlık tarafından uygun görülerek hibe desteği sağlanmıştır İlçemizde Kızık mahallemizden sonra yine Bakanlık hibe desteğiyle ikinci parkımızı da tamamlamış bulunmaktayız. Mahallemizin ismini verdiğimiz mesire alanımızda yeteri kadar kamelya, bank, çeşme, yürüyüş yolları, WC ve lavabo, çocuk parkı, barbekü inşası yapılmış, vatandaşlarımız piknik yapabileceği ve dinlenebileceği güzel bir alan haline getirilmiştir. Tüm misafirlerin gün boyu vakit geçirebilmeleri için gerekli koşulların sağlandığı mesire alanımızda, ileride peyzaj düzenlemelerine devam edilecek olup, ağaçlandırma çalışmaları yapılacaktır. Projemizin hayata geçirilmesinde emeği geçen ve projenin oluşturulmasında büyük önemi olan Eymir eski Muhtarımız Abdullah Tatar'a, Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş'a, Eymir Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Adıgüzel'e ve KHGB Müdürü Rıfat Bozkurt'a teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız