SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balkan Şampiyonasına Gidecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:33
Balkan Şampiyonasına Gidecek
A- A+ PAYLAŞ

Balkan Şampiyonası'na Malatya'dan masa tenisi branşından bir antrenör bir de sporcu katılacak. 

Yıldız-Genç Masa Tenisi Balkan Şampiyonası, 3-7 Haziran tarihlerinden Kosova'nın Priştine kentinde yapılacak. Şampiyonaya Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün Antrenörü Ömer Tekin ile sporcu Alican Şeker katılacak. 

Milli Antrenör Ömer Tekin ile milli takım sporcusu Alican Şeker, şampiyonaya katılmak üzere bugün yola çıkacak. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor ve Milli Takım Masa Tenisi Antrenörü Ömer Tekin, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, Balkan Şampiyonası'nda derece yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Tekin, "Geride kalan Türkiye Şampiyonaları'nda iyi bir performans ortaya koyduk. Alican, Balkan Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlandı. Ben, Alican'ın Balkan Şampiyonası'nda iyi bir dereceyle döneceğine inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız