SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balkan Şampiyonasında Derece

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:26:34
Balkan Şampiyonasında Derece
A- A+ PAYLAŞ

Balkan Yürüyüş Şampiyonasından Malatya'dan iki sporcunun başarılı döndüğü bildirildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Balkanlarda sezonun en önemli yol yarışı olan Balkan Yürüyüş Şampiyonası, Balkan Atletizm Federasyonları Birliği’ne (ABAF) üye Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan’ın katılımı ile 19-22 Nisan 2013 tarihleri arasında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapıldı. Kadın ve erklerde büyükler, gençler ile yıldızlar kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda 38’i erkek, 31’i kadın toplam 69 sporcu mücadele etti” ifadeleri kullanıldı.

“Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde düzenlenen 14’üncü Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nda Türkiye, kadın ve erkeklerde ilk sırada yer alırken, takım halinde Balkan Şampiyonu oldu. Milli takımımız şampiyonada 2 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı” denilen açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi: 

“Yapılan Şampiyonaya İlimizden Derya Karakurt, Kemal Gelecek, Serkan Doğan, İsmail Aslan ve Burak Çetinkaya sporcu olarak Mahmut Aluçluer ve Erdal Altuntaş ise milli takım antrenörü olarak şampiyonada görev aldı. Yirmi kilometre Büyük erkeklerde 1.30.14’te varışa gelen Esenlik Malatya Belediye Spor Kulübü sporcusu Kemal Gelecek gümüş madalya, beş kilometre yıldız bayanlarda 24.49’da varışa gelen Uluslar arası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcusu Derya Karakurt ikinci olarak büyük sevince yol açtı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız