SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balkon Ölümleri

A- A+ PAYLAŞ

Hasan Varol Mahallesi'nde yaşlı kadın balkonda ölü bulundu. Zaviye Mahallesi'nde ise balkondan düşen 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

BALKONDA ÖLÜ BULUNDU
Hasan Varol Mahallesi 1. Sokak Kılıç Apartmanında oturan 77 yaşındaki H.Ç. adlı kadın, 3. kattaki evlerinin balkonunda saat 17.00 sıralarında yakınları tarafından ölü bulundu.

Doğan nedenlerle öldüğü sanılan H.Ç.'nin cesedi, "Şüpheli Ölüm" kaydıyla, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla savcının talimatıyla otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

BALKONDAN DÜŞTÜ..
Öte yandan Zaviye Mahallesi Turgut Temelli Caddesi'ndeki bir apartmanın 3. katında oturan 2 yaşlarındaki S.N.A. adlı kız çocuğu, balkondan düşerek ağır yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleden sonra sevkedildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Olaydan yaklaşık 3.5 saat sonra yaşamını yitiren S.N.A.'nın ölümü dolayısıyla, ihmali görülen anne ve babası hakkında soruşturma yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız