SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balkondan Düştü, Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2017-09-25 01:52:19
Balkondan Düştü, Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 5. kattaki evlerinin balkonundan düşen kadın hayatını kaybetti.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi Göztepe Caddesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, 5. kattaki evlerinin balkonundan dengesini kaybederek düşen 39 yaşındaki Elif Koç'un düştüğünü fark eden yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Koç'u ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakletti. Hastanede tedavi altına alınan Elif Koç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Şafak (6 yıl önce)
    Abbas bey kardeşim, herhalde haberin gizlilik değeri var. Medyada yayın yasağı konmuştur.??? Moda'ya uymuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas Yolcu (6 yıl önce)Şafak isimli kullanıcı yorumuna
    Haberi düzeltmişler, teşekkürler.Elif hanımın ailesine Allah sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Sayın, haberi sitede yayınlayan editörler, isim yok,yer resmi yok,adres net değil,bu haberde ki amaç ne?
    0
    0
    Yanıtla