SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balon Futboluna İlgi Artıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:23
Balon Futboluna İlgi Artıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ilk defa bir halı sahada oynatılmaya başlatılan ‘Balon Futbolu’ tüm kurum ve kuruluşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Malatya Basın camiası da bu furyaya duyarsız kalmayarak önceki akşam ‘Balon Futbol’u oynayarak doyasıya stres attı.

İlk kez Norveç’te sahne alan Balon Futbolu kısa sürede de Türkiye’de yayılmaya başladı. Dünyanın en hızlı yayılan sporlarından biri olmakla birlikte rekabetten çok eğlencesi ile ön plana çıkıyor. Malatya’da Şampiyonlar Halı Sahası bu alternatif eğlenceli futbola duyarsı kalmayarak, Balon Futbolunu vatandaşlara tanıtmaya devam ediyor. Malatya’da bulunan tüm kurum ve kuruluşlarda ‘Balon Futbolu’ furyasına duyarsız kalmamaya devam ediyor. Son olarak ta Basın Camiası bu furyaya dahil olarak, önceki akşam ‘Balon Futbolu’ oynayarak stres attı. Eğlenceli anların yaşandığı maç, 3-3 berabere tamamlandı.

Malatya’da ‘Balon Futbolu’nun kısa sürede büyük bir ilgiye sahip olduğunu dile getiren Şampiyon halı sahanın sahibi İhsan Kılıç, “Biz Malatya’da olmayan bir etkinlik gerçekleştirelim dedik. Bu çerçevede de ‘Balon Futbolu’nu Malatya’ya tanıtmada ön ayak olmaya karar verdik. Kısa bir süre olmasına rağmen, yoğun ilgi görüyoruz. Özellikle kurum ve kuruluşlarımız büyük bir ilgi gösteriyor. Bu ilgiden çok memnunuz. Hem gündüz hem gece oynanabilen bir oyundur. O yüzden Malatya’da bulunan tüm futbol severlerin tercih edebileceği bir aktivitedir. Bu futbolu sadece erkekler oynamıyor. Bayanlar içinde ayrıca seanslarımız var” ifadelerini kullandı.

Basın Camiasının bu aktiviteye dahil olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Kılıç, “Malatya’da bir çok kurum ve kuruluş bu futbolu oynuyor. Bugünde Basın camiasının bir maçı vardı. Çok eğlenceli geçtiğini düşünüyorum. Biz bu aktiviteyi tüm Malatya’ya yaymak istiyoruz. Futbol’un balonla daha bir güzel olduğunu göstermek istiyoruz. Özellikle merkezde herkese açık olabilecek bir alanda da, özel bir turnuva düzenlemek istiyoruz. Bu konuda özellikle Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ve Belediyelerin desteğini bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız