SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balon Futboluna İlgi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:05
Balon Futboluna İlgi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ilk defa başlatılan Balon Futbolu, kısa sürede vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

İlk kez Norveç’te sahne alan Balon Futbolu kısa sürede diğer ülkelerde de alternatif futbol olarak kendini sevdirmeyi başardı. Dünyanın en hızlı yayılan sporlarından biri olmakla birlikte rekabetten çok eğlencesi ile ön plana çıkıyor. 

-Yorucu ama zevkli-

Malatya’da bu alternatif eğlenceli futbola duyarsı kalmayarak, Balon Futbolunu vatandaşlara tanıtmaya devam ediyor. İzleyenler ve oyuncular için oldukça eğlenceli bir aktivite olan Balon Futbolu'nun doğası gereği çarpma ve faul yapmak serbesttir. 

Etkinlik, Festival, Eğlence ve Spor Organizasyonlarında, Açık Çim Alanlarda, Halı Sahalarda ve Kapalı Spor Salonlarında rahatlıkla oynanabilinen Balon Futbolu, oldukça eğlenceli ve ortama renk katan bir aktivitedir.

"Malatya'ya bu oyunu sevdirmek istiyoruz"

İlk defa Malatya’ya ‘Balon Futbolu’ nu tanıtan Şampiyon halı sahanın sahibi Furkan Kılıç, “Balon Futbolunu Malatya ya ayrı bir renk katması için getirdik. İlk defa halı sahamızda uygulamaya başladık. Balon Futbolu her yaşa hitap eden bir oyundur. Hiçbir şekilde yaralanma ve sakatlık tehlikesi yoktur. Tek hedefimiz Balon futbolunu Malatya’da daha da geliştirmek. Biz istiyoruz ki, halı sahaya gelen oyuncuların bu futbolu mutlaka oynaması gerekiyor. Bu futbolu sadece erkekler oynamıyor. Bayanlar içinde ayrıca seanslarımız var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız