SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baloya Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Show TV'de yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" yarışmasının birincisi Malatya Korosu onuruna balo düzenlendi.

Konuyla ilgili olarak Malatya Korosu ekibiyle Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın açıklaması yapan Malatya Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Ali Cengiz, "Arkadaşlarımız kendi ve aile yaşantılarından fedakarlık yaparak, Malatya'ya okul kazandırdılar. Şimdi de biz Malatyalılar olarak arkadaşlarımıza gösterdikleri fedakarlık karşısında bir balo düzenlemek istedik. Altın Yunus Tesisleri'nde Perşembe günü saat 20.00'da korodaki görevli arkadaşlarımızı konuk edeceğiz. Öğrenci olan ve yetiştirme yurdunda kalan arkadaşlarımıza katkı sağlamak istiyoruz. Ben arkadaşlarımıza Malatya'ya okul kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca bütün Malatyalıların da bu baloya destek göstermelerini istiyorum" dedi.

Malatya Korosu üyeleri ise, "Yedi hafta boyunca yoğun tempo harcadıklarını, tatlı yorgunluk sonucu Malatya'ya okul kazandırdık. Perşembe günü de Malatyalıların destek vermesini bekliyoruz" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız