SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bambaşka Bir Takım İzleteceğiz"

0
Güncellendi - 2016-01-14 02:50:58
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, ligin ikinci yarısında bambaşka bir takım izlettireceklerini söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarını tamamladıklarını ve artık maç haftasına girdiklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Artık lig haftasına girdik. Bu Trabzon maçı öncesi son hazırlık maçımızdı. Gençlerbirliği müsabakasına göre İran takımı karşısında biraz daha iyiydik. Takımımın mücadelesinden memnunum. Yeni katılacak futbolcularla birlikte daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum" dedi.

"Futbolcularımın performanslarından memnunum"

Buz, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında iki hazırlık karşılaşması oynadıklarını anımsatarak, "Devre arası hazırlık kampında Gençlerbirliği’nin ardından İran 1.Lig ekiplerinden Gostaresh Folad Tabriz ile karşılaştık. Skor anlamında önemli olmayan bir maçtı. Skordan çok ortaya konan futbol bizim için daha önemliydi. Oyuncularımızı bu tür hazırlık maçlarında yakından görme fırsatı bulduk. Oyuncuların son performanslarından gayet memnunum” ifadelerini kullandı.

"Malatya camiasını memnun edeceğiz"

Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan İrfan Buz, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Başka oyunculara da ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta içerisinde olaylar netleşecek. Önümüzde tabi önemli bir süreç var. Gelecek hafta Trabzon maçıyla ikinci yarıya başlayacağız. Kolay değil tabi. Tabi elimizden geleni yapacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Takıma takviyelerin olacağını vurgulayan Buz, “Takımda daha da takviyelerimiz olacak. İlgilendiğimiz futbolcular var. Görüşmelerin sürdüğü oyuncular var. Birkaç gün içinde bunları sonuçlandırmayı düşünüyoruz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Yapacağımız transfer ile ikinci yarıda oynayacağımız futbol ile Malatya camiasını memnun edeceğiz. İkinci yarı bambaşka bir Alima Yeni Malatyaspor izlettireceğiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • abdullah (8 yıl önce)
    helal olsun hocam konuşmalarınızdan olaya ne kadar hakim olduğunuz belli oluyor futbolu gerçekten çözmüşsünüz sizi ve ekibinizi tebrik ederim. gelecekte Türk milli takım antrenörlüğü nün en büyük adayısınız
    0
    0
    Yanıtla