SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bana Hayır Deyince..'

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran kadın, banyo yapma yüzünden tartıştığı eşi tarafından dövüldüğünü öne sürerken, öfkeli eş beraber olma isteğini kabul etmemesi yüzünden eşine tokat attığını iddia etti.

Ataköy Mahallesi’ndeki bir evde öğle saatlerinde meydana gelen aile kavgasına polis müdahale etti. 49 yaşındaki E.A. adlı kadın, banyo yapma meselesi yüzünden eşinin kendisini dövdüğünü öne sürerken, ifadesi alınan 47 yaşındaki koca H.A., eşi ile beraber olmak istediğini, eşinin kabul etmemesi üzerine tartışma çıktığını, bu sırada tokat attığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Salköprü Mahallesi’nde ise 31 yaşındaki Ö.G. adlı kadın, boşanmak için dava açtığı eşi 48 yaşındaki O.G. ile ayrı yaşadıklarını, eşinin eve gelerek kendisini dövdüğünü ve silah çektiğini öne sürdü. Polis O.G.’yi arıyor.

Beydağı Mahallesi’ndeki evlerinde intihara teşebbüs eden 16 yaşlarındaki S.O. adlı kız, 42 yaşındaki amcası M.O. tarafından tehdit edildiğini, bu nedenle bunalıma girip intihar girişiminde bulunduğunu söyleyince, amca yakalandı, ancak suçlamaları kabul etmedi.

Gece Arapgir Jandarması’na gelen ihbarda 14 yaşlarındaki bir kız çocuğunun köy yolunda görüldüğü bildirildi. 21.00 sıralarındaki bu ihbar üzerine jandarma B,A, adlı kızı alarak polise teslim etti. B.A., ifadesinde Yukarı Çörenge Mahallesi’nde oturduklarını, babası dövdüğü için evden kaçtığını söyleyince, 35 yaşındaki baba H.A. hakkında işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız