SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bana Oy Verin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:02
A- A+ PAYLAŞ
Demokrat Parti Bornova Belediye Başkanı Adayı Abdullah Tekbaş Bornova’daki Sivil Toplum Örgütleri gezilerine devam ediyor. Son olarak Mevlana Malatyalılar Derneği'ni ziyaret eden Tekbaş, burada vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı. Kendisinin de bir ara Malatya’da yaşadığını bu yüzden Malatya ve Malatya insanının yeri başka olduğunu vurgulayan Demokrat Parti Adayı Tekbaş ‘’Hepiniz malumu 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlere gidiyoruz. Bu seçime kısa bir süre kaldı. Bu kısa zamanda en iyi neler yapabiliriz diye uğraş veriyoruz. Şimdi Mevlana’da bulunan Malatyalılar Derneğine ziyarete geldik. Malatya ve Malatya insanın yeri benim için farklı. Geçmiş on yılda birçoğunuz Malatya’dan gelerek İzmir’imizin güzel ilçesi Bornova’ya yerleştiniz. Bornova’ya gelirken hepinizin beklentisi vardı. Ama gördük ki geldiğimiz yer olan Malatya, doyduğumuz yerden daha fazla gelişti ve güzelleşti. Biz İzmirliler olarak hep aynı yerde kaldık. 30 Mart 2014 seçimlerinde ilçemizi yönetecek belediye başkanları seçeceğiz. Bugün iktidar partisi, yerel seçimi sanki parti seçimi havasına sokmuş olsa da İzmir’de muhalefet partisi adayları değişse de 10 yıldır ilçemize, Mevlana Mahallesine hiçbir şey vermediler. Buna rağmen bu yapmadıkları hizmetlerin üstünü kapatmak için bazı projeler sunuyorlar. Mevlana Mahallesi sakinleri kendilerinin her türlü sorununu çözecek belediye başkanını istemeli. Biz parti seçmiyoruz, iktidar da seçmiyoruz. Ve biz muhalefette seçmiyoruz. Biz şehrimiz de bizi yönetecek belediye başkanları seçiyoruz. Mevlana Malatyalılar Derneği'nden ricam 30 Mart'ta bana oy vermenizi istiyorum’’ diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız