SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bana Süleyman Şah Diyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:14:10
A- A+ PAYLAŞ

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Onur Ödülünü alan Türk sinemasının usta oyuncusu Serdar Gökhan, 30'un üzerinde dizi yaptığını ancak Diriliş "Ertuğrul" dizisinden sonra isminin unutulduğunu ve kendisine dizideki karakteri olan 'Süleyman Şah' diye hitap edildiğini söyledi.

Film festivali kapsamında Malatya'ya gelen Gökhan, Minder Sohbetinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Gökhan, 51 sene film yaptığını belirterek, "Ben 51 sene sinema film ile 30'dan fazla dizi yaptım. En son Diriliş "Ertuğrul" dizisinde oynadıktan sonra Serdar Gökalp adı unutuldu. Herkes bana dizideki canlandırdığım karakter olan 'Süleyman Şah' diye hitap ediyor" dedi. 

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Onur ödülünü alan Türk sinemasının unutulmaz ismi Perihan Savaş ise, minder sohbetinde yaptığı konuşmada, "Bir sanatçı için Onur Ödülü almak gerçekten işini, sanatını doğru yaptığını gösteren en güzel örneklerden biri. Ve böyle bir ödülle birlikte verildiği zaman o sanatçıların mutluluğu oradaki alkışı duyması yaptığı işin ne kadar doğru olduğunu anlaması adına çok güzel çok olumlu çok duygulandım" ifadelerini kullandı. 

KAYISI DÖNERİ KESİP, YEDİLER

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Onur Ödülünü alan Türk sinemasının usta oyuncusu Serdar Gökhan  ile Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Selda Alkor, Malatya'da kayısı alış verişi yaptı. 

Film festivali kapsamında Malatya'ya gelen Gökhan ve Alkor, Şire Pazarı'nda kayısı esnaflarını gezerek alış veriş yaptı. Gökhan, kayısı döneri, gün kurusu kayısı ve atom çeşitlerinin yanı sıra eşi için kayısıdan yapılan güzellik setinden aldı. Gökhan, kendi kestiği kayısı dönerini de yemeyi ihmal etmedi. 

Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Alkor ise, kayısı döneri keserek, kayısı çeşitlerinden ve kayısıdan yapılan güzellik setinden aldı.

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Onur Ödülünü alan Serdar Gökhan, dünyanın en iyi ve en lezzetli kayısısını Malatya'da yediğini anlattı.

Gökhan, kayısının her çeşidini Malatya'da gördüğünü ifade ederek, "Kayısıyı burada yedik. Kayısı dönerini kestim ve yedim. Onun lezzeti de ayrı. Keşke burada yaşasam da, her zaman yiyebilsem" dedi.

Malatya'ya ilk defa geldiğini kaydeden Gökhan, Malatya'nın güzel bir şehir olduğunu belirtti. 

Gökhan ve Alkor, hayranlarıyla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız