SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Banazı Horata Şenlikleri Yapıldı

0
Güncellendi - 2019-09-04 03:18:42
Banazı Horata Şenlikleri Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Banazı Kültür Sanat ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen Banazı Horata Şenliklerinin 7’ncisi yapıldı.

Horata mesire alnında düzenlenen şenliğe AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Banazı Kültür Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Selahattin Yalçınkaya ve vatandaşlar katıldı.

Konak (Banazı) Mahallesi'nde düzenlenen şenliğin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahatti Gürkan, "Hep birlik ve beraberlik içinde olalım birbirimize saygıda ve sevgide kusur etmeyelim. Kültür ve sanatını bilmeyen insanın geleceğe emin adımlarla yürümesi mümkün değildir. Geçmişin günümüze taşınması, günün geleceğe taşınması ise insanlığın temel görevidir" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise şenliklerde emeği geçenlere teşekkür ederek, "2 gün önce 30 Ağustos zafer bayramını kutladık. 30 Ağustos’da verilen milli mücadelenin izlerini bugün halen taşıyoruz. Biz bölgemizde etkin olmak, lider olmak gençlerimize daha fazla iş ve aş bulma noktasında gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdağan’ın liderliğinde gerçekten Türkiye’nin daha ileriye gitme noktasında birliğimizi, beraberliğimiz koruyarak mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından mahalli sanatçılar konser verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mesut (4 yıl önce)
    Acaba Arapgirde de üzüm festivali olacak mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Bizim Ecüvit de kurbanda tosunu kaçmış gibi bakıyo... Banazı güzel memleket, saklı cennet.
    0
    0
    Yanıtla