SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bandırmaspor ile Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:26
Bandırmaspor ile Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu Yasin Palaz, Bandırmaspor ile anlaştı. 

Kocaeli Kartepe’deki ikinci etap kamp çalışmaları esnasında teknik direktör Özcan Kızıltan tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen Yasin Palaz, Bandırmaspor ile anlaştı.

Transferi sosyal medya üzerinden duyuran genç oyuncu, “Bütün iyi niyetli yaklaşımlarıma rağmen hoca gitse bile kadroya geri alınmayacağım söylendi. Demek ki 1,5 senenin karşılığı buymuş. Bandırmaspor ile anlaşmış bulunuyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Rabbim şampiyonluklar, üstün başarılar versin. 1,5 senedir her şartta, her yerde pankartıyla, sesiyle, yüreğiyle yanımda, arkamda duran büyük Yeni Malatyaspor taraftarına şükranlarımı sunuyorum. Beni bir Malatyalı gibi bağırlarına basıp, evlatları, kardeşleri gibi gören bütün Malatyalılardan Allah razı olsun. Sizleri unutmayacağım” dedi.

Palaz, Yeni Malatyaspor taraftarına saygı ve sevgisini gösterme adına Bandırmaspor’da 44 numaralı formayı giymek istediğini de sözlerine ekledi.

Palaz, kadro dışı bırakıldığı dönemde Yeni Malatyaspor altyapısıyla antrenmanlara çıkmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız