SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bandrol'da 7 Tahliye

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polisin "Bandrol" kod adıyla gerçekleştirdiği operasyonla yakalandıktan sonra 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde trafik işlemlerindeki usulsüzlükler iddiasıyla yargılanan 456 sanıklı davanın 10 tutuklu sanığından 7'si daha tahliye edildi.

Malatya'da trafik tescil işlemleri ile ilgili trafik sigorta büroları bulunan bazı şahısların birlikte yaptığı iddia edilen usulsüzlüklerle ilgili 10'u tutuklu olmak üzere toplam 456 sanık hakkında açılan davanın dördüncü duruşması, Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Duruşmada 33 tutuksuz sanık ile 4 tanık dinlendi. Sanıklar halkalındaki iddiaları red ederken, bazı sanıklar yapılan usulsüzlüklerin trafik dosyaların verdikleri sigortacılarca yapıldığını ve bilgilerinin olmadığını öne sürdüler.

Mahkeme heyeti duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanıkların zorla getirilmesine karar verirken, tutuklu sanıklardan Şemsettin M., Şerefettin A., Ahmet S., Salim S., Fethi K., Burak O. Ve İbrahim G.'nin tahliye edilmesine de karar verdi. Mahkeme Mehmet K., Polis Memuru Ziya H. ve Avni G.'nin ise tutukluluk haline karar verdi.

Öte yandan, davaya konu Haziran 2010 tarihindeki operasyon sonrasında tutuklanan 31 sanıktan 14'ü ilk duruşmada, 7'si ise ikinci duruşmada tahliye edilmişti. Üçüncü duruşmada ise tutuklu sanıklardan kimse tahliye edilmezken, dördüncü duruşmada 7 sanık daha tahliye edilmiş oldu. Davanın ikinci ve üçüncü duruşması sanık sayısı fazlalığı nedeniyle Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu'nda yapılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız