SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bank ve Çöp Bidonu Verdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:38
Bank ve Çöp Bidonu Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)'ne 150 bin lira değerinde oturma bankı ve çöp bidonu tahsis etti.

İnönü Üniversitesi ile zaman zaman işbirliği içerisinde birçok etkinlik gerçekleştiren; daha önceden Konuk Evi yapımı, kampüs içerisindeki alanların asfaltlanması gibi hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi tarafından bu kez de TÖTM'ye kullanılmak üzere  bank ve çöp bidonu verildi.  

Tıp Merkezi'nde görevli personel, hasta ve hasta yakınları ile ziyaretçilerin kullanmaları amacıyla hastane yönetiminin talebi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından; 148 adet bank ile 80 adet çöp kutusu hastaneye tahsis edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen bank ve çöp kutularının değerinin 150 bin lira civarında olduğu belirtildi.

Son yıllarda yaptığı cadde ve sokak düzenlemelerinin yanı sıra aydınlatma çalışmalarıyla Malatya’nın standartlarını yükselten Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kent mobilyaları alanında yaptığı yeniliklerle bu alanda da standartları yükseltiyor. TÖTM'nin yanı sıra şehrin değişik noktalarına yerleştirilen kent mobilyaları vatandaşlar tarafından  beğeni topluyor. 

Malatya genelinde uygulanan kent mobilyalarının tamamına yakını Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Esenlik Şirketi tarafından üretiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız