SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Banka Fidan Dikecek

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İş Bankası’nın, yürüttüğü ve bu yıl dördüncü yılına giren ağaçlandırma projesi ‘81 İlde 81 Orman’, kapsamında Malatya’da da 30 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek.

Fidan dikiminin 2 Mayıs 2011 günü Merkez Erenli Beldesi’nde bulunan 20 hektarlık araziye 30 bin adet karaçam, sedir ve maviservi fidanı dikimi yapılacak.

Çevre ve Orman Bakanlığı ve TEMA işbirliğiyle başlatılan İş Bankası’nın ‘81 İlde 81 Orman’ projesi kapsamında Malatya’da da bir ‘İş Bankası Ormanı’ oluşturulacağı belirtildi.

Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan fidan dikim törenine Vali Ulvi Saran’ında katılacağı belirtilirken, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Arıkan ve Banka yetkilileri, TEMA çalışanları ve gönüllüleri, yerel yöneticiler ve ilköğretim öğrencilerinin de törende yer alacakları kaybedildi.

Bu arada, fidan dikiminin saat 11.00’de başlayacağı , fidan dikimine katılmak isteyenler için saat 10.00’de İş Bankası Merkez Şubesi’nin önünden servis kalkacağı bildirildi.

Diğer yandan fidan dikim töreni öncesinde saat 09.45’de Abdullah Gül Parkı (Sümerpark)’ta da sembolik olarak fidan dikimi gerçekleştirileceğide kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız