SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Banka Müdürü de Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:00
Banka Müdürü de Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Ziraat Bankası Müdürü Vahap Doğan Arguvan Belediye Başkanlığı için AKP’den aday adayı oldu. Doğan, aday adaylığı başvurusunu  AKP Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılıç’a sundu. 

Doğan yaptığı konuşmada, ‘’6 yıldır sürdürmekte olduğum Arguvan  Ziraat bankası müdürlüğünü, sizlere ve ilçeme, daha iyi hizmet edeceğimi düşündüğüm için, önümüzde ki Yerel Seçimlerde Arguvan Belediye Başkanlığı talebim nedeniyle, bu görevimden ayrılarak Belediye başkanı aday adayı oldum. Arguvan’da görev yaptığım süre zarfında sizler için  zor koşullar altında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve inanıyorum ki bu konuda siz Arguvanlıların takdirini kazandım. Yaptığım hizmetin yetmeyeceğini düşünerek, mevcut hali  hepimizin malumu olan Arguvan’ımızı hakkettiği noktaya taşımak, halkımızı çok geç kalmış olsa da hizmet ile buluşturmak; akılcı, bilimsel, şeffaf  ve siyasal müdahale ile ilçemizi layık olduğu yere getirmek için Adalet ve Kalkınma  Partisinden aday adayı olarak göreve talip oldum. “dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız