SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bankadan Parayı Aldı, Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi’nde bankadan para çekip otomobiline binen şahsın başına gelenler.. Dolandırıcılık ve gasp olayları..

BANKADAN PARAYI ÇEKTİ SONRA..
Fuzuli Caddesi girişi Garanti Bankası önünde meydana gelen olayla ilgili olarak ifade veren 52 yaşındaki F.F; sattığı dairenin parasını bankaya yatırdığını, daha sonra bankadan alarak aracının sag ön koltuğuna poşet içerisinde koyduğunu, aracı çalıştıracağı sırada şiddetli bir ses duyması üzerine, aracına çarptıkları düşüncesiyle indiğini ve motosikletle gelen iki kişi ile birlikte aracının etrafını kontrol ederken, üçüncü bir şahsın poşet içerisinde bulunan 38 bin 275 YTL parayı alarak kaçtığını bildirdi.

Polis hırsızların kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

50 BİN YTL’Sİ GİTTİ!..
Öte yandan polise başvuran 31 yaşındaki M.A. adlı şahıs daha önceden tanıdığı 53 yaşındaki S.D.’nin kendisini telefonla arayıp yanında bulunan 41 yaşındaki arkadaşı Y.Ö.’nün Kahramanmaraş’ta büyükbaş hayvanlarının bulunduğunu söylemesi üzerine, Vilayet civarındaki parkta buluşup 100 adet büyük baş hayvanın pazarlığını 80 bin YTL’ye yaptığını, daha sonra belirttikleri köye giderek hayvanlara baktığını, ardından da paranın bir bölümü olan 50 bin YTL’yi bankadan çekip bu şahıslara verdiğini, ertesi gün hayvanları almak için köye gittiğinde iki şahsı bulamadığını, köyde yaptığı araştırmada şahısları tanıyanın olmadığını öğrenince dolandırıldığını anladığını bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis S.D. ve Y.Ö.’yu yakalamaya çalışıyor.

GASP İDDİALARI..
Turgut Temelli Caddesi’nde 23.30 sıralarında meydana gelen olaya polis ekibi müdahale etti. 47 yaşındaki C.Ş. adlı şahıs, polise verdiği ifadede, caddede yürümekte iken “Ö.’nün nesi oluyorsun” diye önünü çeviren ve daha önceden tanımadığı şahıslardan 27 yaşındaki F.K.’nın belinden çıkardığı bıçağı kendisine doğru sallaması üzerine kaçmaya çalıştığını, ancak bu şahıs ile yanında bulunan 28 yaşındaki B.B. ve 26 yaşındaki H.C. adlı şahısların peşine düşüp yakaladıklarını, üzerine çullanarak gömleğinin cebinde bulunan 190 YTL para, 3 banka kartı ile 6 senet bulunan cüzdanını aldıklarını öne sürdü. Yakalanan ve haklarında “Gasp” suçlamasıyla işlem yapılan 3 şahıs, polise ifadelerini savcıya vereceklerini söyleyince, haklarındaki soruşturma savcılıkça sürdürülüyor.

Bir başka olayda polise başvuran 17 yaşındaki E.G. adlı genç, Malatya Lisesi yan tarafında yürürken yanına gelen 18 yaşlarındaki bir şahsın adıyla hitap edip yanına çağırdığını ve “Benim çıktığım kızla çıkıyorsun” diyerek telefonunu istediğini, şahıstan korkarak telefonu verdiğini ancak geri alamadığını öne sürdü. “Gasp” iddiası nedeniyle yakalanan 17 yaşındaki O.T. adlı şahsın, gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

Bu arada; polise başvuran 16 yaşlarındaki A.D. ve S.O.G. adlı gençler, Zafer Mahallesi 13. Sokakta yanlarına gelen 15 yaşındaki T.D.’nin, A.D.’yi bıçakla yaralayıp cep telefonunu aldığını, S.O.G.’yi de dövdüğünü anlatırken, bir süre sonra “gasp ettiği” cep telefonunu bir başka şahıs aracılığı ile A.D.’nin evine gönderdiği belirtilen T.D.’nin, polis tarafından yakalandığı, “Bıçakla Yaralama, Darp ve Gasp” suçlamasıyla hakkında yasal işleme başlandığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız