SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baraj Gölünde Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir genç, serinlemek için girdiği gölde boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Battalgazi İlçesi Boran Köyü Karakaya Baraj Gölü'nde meydana geldi. Karakaya Baraj Gölü'nde balık tuttuktan sonra serinlemek için göle giren Melih Aslan (25) mile dalıp bir daha çıkamadı. Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Timi tarafından gencin cesedi gölden çıkarıldı. Ceset gölden çıkarılırken, gencin ailesi sinir krizleri geçirdi.

Yeni askerden geldiği belirtilen Melih Aslan'ın cesedi ambsulansla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu arada, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Timi Amiri Bahattin Yıldırım ise gölde mil olduğunu bu nedenle yüzmeye elverişli olmadığını ifade edip, bu konuda vatandaşları uyardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız