SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barajda Cesedi Bulunan Kadının Kimliği Belirlendi

0
Güncellendi - 2017-03-08 02:12:25
Barajda Cesedi Bulunan Kadının Kimliği Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü Battalgazi kıyılarında Pazar günü cesedi bulunan genç kadının kimliği belirlendi. Cesedin, 22 yaşındaki Şeydanur A.'ya ait olduğu saptandı.

5 Mart Pazar günü öğleden sonra, Karakaya Baraj Gölü'nün Beyazsaray mevkiindeki sığ bölümünde bir ceset gören vatandaşlar, durumu Jandarma'ya bildirmişlerdi. Olay yerine gelen jandarmanın çağırdığı Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları, kıyıdan hemen açıkta yaklaşık 2 metrelik derinlikte bulunan cesedi sudan çıkarmışlar, ilk etapta 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının üzerinde herhangi bir kimlik bulunamamıştı.

Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırılırken, Polis ve Jandarma tarafından sürdürülen araştırmalar sırasında, cesedin Hanımınçiftliği Mahallesi'nde oturan 22 yaşındaki Şeydanur A.'ya ait olduğu belirlendi. 3 yıl önce eşinden boşanmış olduğu belirlenen genç kadının annesinin, ceset bulunmadan  kızının kaybolduğuna dair Battalgazi Polis Merkezi'ne şikayette bulunduğu öğrenildi.

Genç kadının intihar mı ettiği , göle kazaen mi düştüğü ya da bir başkası tarafından mı atıldığının belirlenmesine yönelik araştırma ve soruşturma sürdürülürken, daha sonra çıkacak otopsi raporunun bu duruma açıklık getirmesi bekleniyor.

Bu arada, genç kadının cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Morgu'ndan alındı ve Şehir Mezarlığı Gasilhanesi'nde yıkanıp kefenlendikten sonra, nüfusuna kayıtlı olduğu Kale ilçesine götürülerek toprağa verildi.

FOTO: Genç kadının cesedinin bulunduğu bölge (iha)

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız