SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barajlara 15 Milyon Yavru Sazan

0
Güncellendi - 2018-11-06 04:36:25
Barajlara 15 Milyon Yavru Sazan
A- A+ PAYLAŞ

Devlet Su İşleri (DSİ) 9. Bölge Müdürlüğüne bağlı Keban Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Balık Üretim Tesisleri'nde üretilen 5 milyon sazan yavrusu 15 baraj gölüne bırakıldı.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Keban Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Balık Üretim Tesislerinin Erzurum, Erzincan, Ağrı, Malatya, Bingöl, Tunceli, Van, Bitlis, Muş, Hakkari, Kars, Ardahan ve Iğdır'daki rezervler ile Karakaya ve Çat baraj gölündeki su ürünleri faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu olduğu bildirildi.

Söz konusu bölgedeki 15 baraj gölüne balıklandırma çalışmaları kapsamında yavru sazan bırakıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bölge Müdürlüğümüz Keban Su Ürünleri Şube Müdürlüğünce 2018 yılı çalışma programı kapsamında sorumluluk alanında bulunan toplam 15 baraj gölüne personel tarafından 5 milyon sazan yavrusu bırakıldı. Böylece 2018 balıklandırma sezonu tamamlanmıştır."

Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız