SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barcelona Saldırısında 4 Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-08-19 02:40:30
Barcelona Saldırısında 4 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

İspanya’da dün meydana gelen terör saldırılarıyla bağlantıları olduğu düşünülen 3 Faslı ve 1 İspanyol gözaltına alındı.

İspanya polisi, Barcelona kentinde gerçekleştirilen ve Cambrils’de engellenen terör saldırıları ile bağlantıları olduğu düşünülen 3 Faslı ve 1 İspanyol’un gözaltına alındığını bildirdi. Polis, 14 kişinin öldüğü yaklaşık 130 kişinin yaralandığı saldırılarda gözaltına alınan şüphelilerin terör geçmişinin olmadığına dikkat çekti. Barcelona saldırısında minibüsü kullanan saldırganın kimliğinin hala belirlenemediği de bildirildi.

Barcelona şehrinde bir minibüsün kalabalığın arasına dalmasının ardından Cambrils şehrinde de ikinci bir saldırı engellenmişti. Cambrils’de yaralananlardan birinin hayatını kaybetmesinin üzerine ölü sayısı 14’e yükselmişti.

ALMANYA VE FİNLANDİYA'DA BIÇAKLI SALDIRILAR..

Bu arada Almanya'nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.  Almanya'nın Düssseldorf kentinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Yetkililer olaya ilişkin henüz açıklama yapmadı.

Finlandiya'nın Turku kentinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.  Yetkililer Finlandiya'nın Turku kentinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin yaralandığını bildirdi. Saldırıyla ilgili bir kişinin yakalandığı da belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız