SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bari Tenkit Etmeyin!'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi Başkanlığı'na Mustafa Eren tekrar seçildi. Bu arada, bir süre önce gittiği umre ziyareti nedeniyle, Cumartesi günü yapılan parti toplantısında, bazı partililerin "Hacı Abla" diye hitabettikleri AKP Milletvekili Öznur Çalık, kongrede bir eleştiriye tepki gösterdi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda yapılan genel kurul ve seçime Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Konfederasyonu Genel Başkanı Ramazan Ünaldı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, bazı belediye başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve
muhtarlar katıldı.

Genel kurulda bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, muhtarlara en az asgari ücret kadar maaş verilmesi gerektiğini ifade ederek muhtarlık görevinin önemini anlattı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Bundan sonraki süreçte 15 muhtarımızla gruplar halinde görüşeceğiz ve her gruptan bir başkan yardımcısı sorumlu olacaktır" dedi. Çakır, hizmetlerde muhtarlar ile istişare edeceklerini ve ortak akıl ile hizmet yapacaklarını söyledi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Konfederasyonu Genel Başkanı Ramazan Ünaldı, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Bayram Polatbaş'ın konuşmalarından sonra seçime geçildi.

Bu arada, aynı zamanda Malatya Ziraat Odası Başkanı olan Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Bayram Polatbaş'ın hükümetin bazı icraatlarını içeren konuşmasına karşılık veren AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Hükümetimizin devrim sayılabilecek birçok hizmeti karşısında teşekkür etmiyorsanız bari tenkit etmeyin" ifadelerini kullandı.

Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi genel kurulunda plaketler de verildi.

Divan başkanlığını İl Genel Meclisi üyesi Rıza Sinanoğlu'nun yaptığı Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi genel kurul ve seçimine tek liste katıldı. Önceki başkan Mustafa Eren, seçime tek liste ile katıldı.

Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şubesi asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Mustafa Eren (Başkan), Bayram Polatbaş, Mehmet Piliç, Bayram Şahin, Ramazan Korkmaz, Kadir Tursun, Sabri Özdemir, Mehmet Sarıgül, Bayram Özşahin, Mehmet Dönmez, M.Ali Afşin, Mustafa Turhan, S. Ahmet Acar, Hüseyin Başıbüyük, Davut Alkan, Şinasi Sucu ve Ali Menekli."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız