SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barış Alıcı Fenerbahçe Kampına Katılacak

0
Güncellendi - 2019-06-11 17:10:42
Barış Alıcı Fenerbahçe Kampına Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Geride kalan sezonun devre arasında kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor'da forma giyen genç sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı, Fenerbahçe ile sezon başı kampına katılacak.

Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal'ın sezonu Yeni Malatyaspor'da tamamlayan Barış Alıcı'yı kampta görmek istediği kaydedildi. Geride kalan sezonun devre arasını Evkur Yeni Malatyaspor'da geçiren Alıcı, sarı lacivertli takımın kampında yer alacak.

21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu 2018-2019 sezonunun ilk yarısını Fenerbahçe'de geçirmiş, devre arasında Sadık Çiftpınar'ın Evkur Yeni Malatyaspor'dan sarı lacivertli takıma transferi sonrası kiralık olarak Malatya'ya gelmişti.

Evkur Yeni Malatyaspor'da 6'sı lig, 4'ü ise Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 10 karşılaşmaya çıkan Barış Alıcı, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig'de 6 karşılaşmada 174 dakika süre alan genç oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 karşılaşmada 273 dakika sahada kaldı ve 2 gol atıp, 1'de asist yapma başarısı gösterdi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un, genç oyuncuyu bir yıl daha kiralamak istediği öğrenilirken, Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal'ın Alıcı'yı kampta görmek istemesiyle bu durum şimdilik ortadan kalkmış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hasan (4 yıl önce)
    hakikaten erol hocanın en büyük yanlışlarından biridir.En yokluk zamanında bile taş gibi çocuğu oynatmadılar.Bu aptallık başka bişey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol şahin (4 yıl önce)
    Barış Alıcı gibi bir futbolcuyu oynatmayan zihniyetin eren ve adem gibi vasıfsız topçularda ısrar etmesi ve de yeniden kiralamak istemesi kadar komik adsamlar size oynatması için kiralıyor fenerbahçede daha çok oynatırlardı tahminimce
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (4 yıl önce)
    Adamı köreltiniz daha gelirmi oyuna girdiği zaman ne kadar katkısı olduğunu gördük ama kulübenden çıkmadaki çocuk
    0
    0
    Yanıtla