SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Barış Treni' Cayır Cayır!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:42
'Barış Treni' Cayır Cayır!
A- A+ PAYLAŞ

Barışa Bak Platformu tarafından çözüm sürecine destek amaçlı düzenlenen  'Barış Treni', son durağı olan Diyarbakır dönüşü taşlı saldırıya uğraması nedeniyle bakım için Malatya Gar’ında bekletilen vagonu yandı.

Yangın, Malatya Gar sahasında gece yarısından sonra saat 01.15 sularında başladı. 11 Mart’ta İstanbul’dan hareket eden ve 20 Mart’ta Diyarbakır’a ulaşan  “Barış Treni”nin geri dönüşünde yapılan taşlı saldırıda kırılan camlarının tamiri için bekletilen vagonunda yangın çıktı.

Kırılan camlarının takılması için bekletilen vagonunda alevlerin yükselmesi üzerine Büyükşehir İtfaiyesi'nden yardım istendi. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile yanan vagondaki alevlerin yandaki diğer 2 vagona sıçramaması için yoğun çaba gösterildi.

Kısa sürede kontrol altına alınan vagondaki iç koltuk ve malzemeler tamamen yandı.

Barış Treni’ne ait vagonda yangın sonucu büyük hasar oluştu ve kullanılmaz hale geldi.

Yangının tinerciler tarafından çıkartıldığı da dahil olmak üzere birçok ihtimal üzerinde durulduğu, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız