SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Barış Treni' Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:12:27
'Barış Treni' Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla düzenlenen organizasyon çerçevesinde Diyarbakır'a gidecek olan 'Barış Treni' Malatya Gar'ına geldi. 

'Barışa Bak' Platformu tarafından organize edilen etkinlik kapsamında 10 şehri gezecek olan 'Barış Treni' Malatya'da mola verdi.  'Barış Treni'ni Malatya Gar'ında Vali Yardımcısı Latif Memiş, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.

Platform Sözcüsü Cengiz Alğan, 'Barış Treni'nin sekizinci durağında Malatya'da olduklarını kaydetti.

Alğan, bütün barışseverleri Malatya Gar'ında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bir önceki durağımızda buraya biraz sıkıntılı geldik. Malatyalılar bize moral verdi. İnşallah bu sene memleketimiz 2 bahar birden yaşayacak. Barış açıklamalarını bekliyoruz. Şuanda gayet umutlu ilerledik, çözüm süresinde hep birlikte olumlu bir aşamaya ulaştık" dedi. 

Vali Yardımcısı Latif Memiş, barış elçilerini Malatya'da ağırlamanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Kendileri gerçekten zor bir işi, çok uzun süredir yapmaya çalışıyorlar, büyük emekleri var. Bu emeklerinin zayi olmadığını görmek, bu ülkenin topraklarında bu kadar emeklerle büyük işler yapmak herkesin harcı değil. Onlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız