SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Barış ve Kardeşlikten Yanayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:13
A- A+ PAYLAŞ
 
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nı ziyaret etti. 
 
AK Parti Milletvekili Çalık beraberinde bazı partililer ile birlikte Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı ve üyelerini ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, “ Bizler Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi olarak, bizler Milli birlik ve beraberlikten yanayız. sevgi, barış ve kardeşlikten yanayız. İslam’ın engin ve bereketli pınarından ilahi mutluluğun içilmesine olanak sağlayan ve Allah’ın yapmış olduğu lütuf ve keremlerin içerisinde, idrakı içerisinde olduğumuz Ramazan ayıda bu güzelliklerinden birisidir. Bu bakımdan biz Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi olarak günümüz Türkiye’sinde her zaman milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu her defasında dile getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Milletvekili Öznur Çalık ise “biz Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi başkanı Hasan Meşeli’ye teşekkürlerimi dile getiriyorum. Başkanımız her defasında bir kez daha kardeşliği tesis etmek adına çok önemli roller üstlendi. Bir takım güçlerin Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlara alet olmadan, gerçekten Sünni ve alevi kardeşliğinin devamının gerek ve şart olduğunu ve bunun için hepimizin en sağlıklı duyguları yaşamak üzere çalışmalar yaptığını biliyoruz. Malatya’da özellikle Doğanşehir ilçesinin Sürgü Beldesinde yaşanan hadisede diğer kanat önderlerimizle beraber valimizle birlikte Doğanşehir Sürgüde biz biriz, biz beraberiz ve aynı İslam dininin evlatlarıyız. Malatya’nın adını alevi Sünni çatışmasının var olduğunu gündeme getirerek ve bunları söyleyen insanların aracısı olmayacağını ifade etmek istiyorum. Malatya bunlara alet olmadı ve alette olmayacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız