SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Barış ve Uzlaşı Dili Kullanılmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:40:54
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret etti. 

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, seçim çalışmaları çerçevesinde Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Geçit,  Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi’nin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu aynı zamanda Alevi inancının Alevi Müslümanlığının temsil edildiği önemli merkezlerden biri olduğunun altını çizdi. 

Bizim için çok önemli bir yere sahip bu merkezimizde zaman zaman kültürel ve dini faaliyetler yürütülmekte diyen Geçit, “Bende yürütülen bu faaliyetlerin bir kısmına katıldım. Bu faaliyetler yürütülürken toplumumuzun hiçbir kesimi ötekileştirilmedi, hep barış ve uzlaşı dili kullanıldı. Temennimiz bu tip sivil toplum kuruluşlarımız, özellikle inanç merkezlerimizi temsil eden yerlerimizin bu dili yaygın bir şekilde kullanması” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Hasan Meşeli sadece Malatya’nın değil, Türkiye’nin çimentosunda bir harç, bunu geçmiş dönemlerde defaatle ortaya koydu. Asla burayı siyasi bir Parti’nin arka bahçesi yapmadı. Siyasilere ve siyasi partilere eşit mesafede durdu şeklinde konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi Başkanı Hasan Meşeli, demokrasinin gereği, milletimizin sesinin duyurulması, millet hâkimiyetinin belirlenmesi adına girilen bu yolda başarılar diliyorum. Daha öne şehrimizde yöneticilik yaptığı yıllardan Sayın Geçit’i tanıyoruz. Toplumumuza çok güzel hizmetler veren, akademik kariyeri olan İlhan beyin vakfımıza ziyareti bizleri mutlu etti. Umarım Malatya’mız layık olduğunu seçer diyerek başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız