SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Barışa, Umuda İhtiyacımız Var'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:54
'Barışa, Umuda İhtiyacımız Var'
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı’nda ilk ziyaretini Karaca Köyü’ne yaptı. Doğduğu evi ve 3. sınıfa kadar okuduğu ilkokulu ziyaret eden Ağbaba, köylülerle uzun süre sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba oğlu ve kızıyla birlikte, doğduğu köy olan Yazıhan’a bağlı Karaca Köyü’nü ziyaret ederek burada akrabaları ve köylüler ile bayramlaştı.

Karaca Köyü Kültür Merkezi’ni ziyaret eden ve burada köy sakinleriyle bir araya gelen Ağbaba, köylülerle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.Ramazan Bayramı’nın özellikle sınırlarımızda baş gösteren kan ve gözyaşına son vermesini dileyen Ağbaba, “Üreticilerin,işçilerin, işsizlerin,öğrencilerin , toplumun tüm kesimlerinin gelecek kaygısı yaşadığı günümüzde  en fazla umuda ihtiyacımız var. Türkiye’nin barış, kardeşlik ve umuda ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz.Önümüzdeki dönemin özlemini duyduğumuz tüm güzellikleri getirmesini bekliyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, daha sonra ilkokul 3. sınıfa kadar okuduğu Karaca Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti.Kapı ve pencereleri sökülmüş, virane durumdaki okulunu gezen Ağbaba, daha sonra doğduğu evi ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız