SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barışı Konuşurken Cinayet

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, yemek fabrikaları işletmecileri arasındaki silahlı çatışmanın, bir önceki husumetin sonlandırılması amacıyla yapılan ziyaret sonrasında gerçekleştiği ortaya çıktı. 
 
Alınan bilgiye göre, kamu ihaleleri nedeniyle 2 yemek fabrikası arasında daha önce meydana gelen silahlı olay nedeniyle, tarafların kendi sorunlarını sonlandırmak amacıyla Özsan Sanayi Sitesi'nde bulunan yemek fabrikasında bir araya geldiği ve konuşarak, sorunu kapattıkları ileri sürüldü. 
 
Ancak, ziyaret sonrasında çıkışta S.A. adlı firari şüphelinin taraflar arasında laf götürüp getirmesine kızdığı Yunus Ö. adlı şahısa tabanca ile ateş edip, dizlerinden yaraladığı, ardından ise tarafların görüşmenin olumsuz sonuçlandığını ve S.A.'nın saldırıya uğrayıp vurulduğunu sanarak, bir birlerine tabancalar ile ateş açtığı ileri sürüldü. 
 
Olay sonucunda ölen Haluk Akbaş'ın tabanca ile Orhan U. adlı şahısların bir birlerine doğru ateş açtığı, olay esnasında H.A.'nında dizlerinden ve göğsünden yaralandığı iddia edildi. 
 
Olayda ölen ve Minibüsçüler Odası Başkanı Arif Kiras'ın da damadı olan Haluk Akbaş, Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 
Yaralılardan Orhan U.'nun yoğun bakımda tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
 
Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekiplerince olay sonrasında yapılan çalışmalarda olayda kullanılan 2 adet ruhsatsız tabancaya el konulurken, olayla ilgili olarak E.Y., M.H.A., H.Y.ve İ.D. adlı şüpheliler gözaltına alındı. 
 
Polis olaydan sonra kaçarak firar eden S.A. adlı şüpheliyi arıyor. Soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız