SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Barışın Huzurun Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:43
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Barış süreciyle birlikte kan ve gözyaşının durduğunu söyledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan beraberinde AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Hanımınçiftliği Belde Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ile birlikte, Sivas Caddesi, Cezmi Kartay Caddesi esnafı, Uçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.  Gürkan, ilk olarak Sivas Caddesi ve Cezmi Kartay Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla uzun süre sohbet eden Gürkan, yerel seçimde destek istedi. Gürkan, daha sonra Uçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç ile bir araya geldi.Muhtarların demokrasinin mihenk taşları olduğuna vurgu yapan Gürkan, yönetim anlayışlarında muhtarlara büyük önem verdiklerini ifade etti.

“AK PARTİ OLARAK HUZURUN VE BARIŞIN YANINDAYIZ”

Gürkan, son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. AKP olarak huzur ve barışın yanında olduklarını ifade eden Gürkan, “Hakikaten vatanımızın selamete, huzura ve barışa ihtiyacı var. AK Parti, barış süreciyle birlikte çocuklarını askere gönderen vatandaşımızın evlerinde rahat uyumasını sağladı. Gözyaşı ve akan kan durdu. Bunlar barış sürecinin başlamasından sonra oluştu. Artık şehit cenazesi gelmiyor. Bu Türkiye açısından ve ülkenin istikrarı açısından, Türkiye'nin jeopolitik açısından dünya açısından da önemli bir gelişmedir. Tabi biz AK Parti olarak barışın ve huzurun yanındayız. Biz AK Parti olarak istikrarın yanındayız” dedi. 

“ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİ BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Gürkan ise, şehit ve gazi derneklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Biz şehit ve gazilerimizle onur duyuyoruz. Onlar olmasaydı, bugün biz bu ülkenin içerisinde rahatça dolaşamayacaktık. Geçmişine sahip çıkmayan bir milletin geleceğine güvenle bakamayacağını da bilen insanlarız. Şehit ve gazi derneklerimizi ziyaret ettiğimizde hem huzur hem de hüzün içerisine giriyoruz. Biz yönetim algısını ortak akıl olarak görüyoruz. Ancak şehit ve gazilerimizin derneklerinin yeri aynı ve müstesna bir yerdedir. Her zaman başımızın üzerinde yerleri var. Onlarla istişarenin ötesinde duygu ve düşünce birliği içerisinde olup, onlara daha güzel hizmet etmenin anlayışı içerisinde olacağız” şeklinde konuştu. 

“SELAHATTİN GÜRKAN İLE GURUR DUYDUK”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bayram Akdemir, Gürkan’a yerel seçimde başarılar dileyerek, “Şehit ve gazisine sahip çıkan, Türkiye’ye sahip çıkar. Sayın Başkanımız geçmiş dönemdeki icraatlarıyla, şehit ve gazilerimize sahip çıkmıştır. Yaptığı faaliyetlerle de bunu gösterdi. Biz kendisiyle gurur duyduk” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız