SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Barışın Sigortasıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:41
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ağzı olan konuşuyor, sırtında kimsenin sorumluluk küfesi yok. Ama bizim sırtımızda sorumluluk küfesi var. Biz hizmet ediyoruz, halkımızla kucaklaşıyoruz çünkü sizi Allah için seviyoruz. Biz bu ülkede barış için varız. Biz bu ülkede barışın sigortasıyız" dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ayder Yaylası’na giderken Çamlıhemşin’de vatandaşlara hitap ederek "Ağzı olan konuşuyor, sırtında kimsenin sorumluluk küfesi yok. Ama bizim sırtımızda sorumluluk küfesi var. Biz hizmet ediyoruz, halkımızla kucaklaşıyoruz çünkü sizi Allah için seviyoruz. Biz bu ülkede barış için varız. Biz bu ülkede barışın sigortasıyız” dedi.

 

Kendisini dinlemeye gelen partili gençlerin "Rizeliler burada, çapulcular nerede" tezahüratları üzerine ise Erdoğan, "Çapulcular Rize’yi karıştırmak istediler, Rize’ye girmek istediler, ne oldu? İadeli taahhütlü olarak geri gittiler, değil mi? Huzurumuza, refahımıza kast edenlere halkımız direnişini gösterdiği zaman bunlar gelip de barınacak yer bulamazlar" şeklinde konuştu.

 

Erdoğan, Gezi Parkı olayları sonrasında yaşanan tencere tava eylemlerinin özgürlük değil kamu düzenini bozmak olduğunu da ifade ederek şunları söyledi:

 

"Kim tencere tava çalıyorsa hemen savcılığa müracaatları rica olunur. Çünkü bu, kamu düzenini bozmaktır. Sen, beni gece yarısından sonra rahatsız edemezsin. Buna hakkın yok. Bir şey yapmak istiyorsan, gösteri, yürüyüşünü yap, müracaatını yap. Çık konuş, git ne diyeceksen de. Ne konuşacaksan konuş. Ama bizi gece yarılarında rahatsız etme. Bu ülkede, kimsenin yaşam şartına, koşuluna kimsenin karışmaya hakkı yok. Herkes istediği gibi giyinir, yer, içer. Bunun güvencesi, teminatı biziz.”

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin artık G-20 ülkeleri içerisinde yer aldığını, önümüzdeki ay Rusya’da yapılacak G-20 Zirvesi’ne katılacağını hatırlatarak "Daha önce buralarda yoktuk, şimdi varız. Birileri güçlü Türkiye istemiyor. Güçlü Türkiye’yi hep beraber kuracağız. Yeter ki siz aranıza fitne, nifak sokmayın. Aranıza nifak tohumu ekmek isteyenlere fırsat vermeyin. Birbirimizi Allah için sevelim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız