SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bariyer Açıktı" İddiası!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:43:43
A- A+ PAYLAŞ

Askeri Lojmanlar yolundaki hemzemin geçitte trenin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece Askeri Lojmanlar yolundaki hemzemin geçitte meydana geldi. Makinistler E.P. ve Ş.B. yönetimindeki E46031 sayılı yük treni, gara dönüş esnasında askeri personel olduğu belirtilen Kamil Özkara yönetimindeki 06 AG 1850 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücünün yanında bulunan Adil Özkara yaralandı. Özkara, olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

MERKEZ ‘GERİ DÖN’ DEDİ

İddiaya göre; E.P. ve Ş.B. yönetimindeki yük treni Yazlak'a gitmek üzere yola çıktı. 22.20 sıralarında lojmanların önünden geçen trene, 22.24 sıralarında merkezden ‘geri dön’ talimatı geldi. 

22.20 sıralarında tren Askeri Lojmanların önündeki hemzemin geçitten bariyer kapalı geçti. Saat 22.24’te bariyer araç trafiğine açıldı. Bu sırada, "dön talimatı" üzerine gara geri dönmekte olan tren, Kamil Özkara yönetimindeki otomobile çarptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız