SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro Başkanının Adli Yıl Mesajı

0
Güncellendi - 2017-09-06 01:21:17
Baro Başkanının Adli Yıl Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu Başkanı Enver Han, yeni adli yıl dolaysıyla mesaj yayımladı.

Han, yeni adli yılın başlaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, adalet sisteminin, hukukun üstünlüğü ve tarafsızlık ilkesine bağlı olarak çalıştığı sürece, toplumun yargı kurumlarına güveneceğini ifade etti.

Adil yargılamanın ve bağımsız yargının güvencesinin savunma, avukat ve barolar olduğunu aktaran Han, şunları kaydetti:

"Biz, avukatlar ve barolar olarak bağımsız, ve adil yargının, hukukun üstünlüğünün, insan haklarına saygının, hakkın ve adaletin tarafındayız. Yeni adli yılda Malatya Barosu olarak en önemli görevimiz, ülkemize, demokrasimize, hukukun üstünlüğüne, yargı bağımsızlığına, adil yargılanma hakkına, hukuk devletine, insan haklarına ve savunma hakkına sonuna kadar sahip çıkmak."

Yeni adli yılın ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni eden Han, adaletin tesisi için fedakarca görev yapanlara görevlerinde başarılar diledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız