SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'da 2 Adaylı Seçim

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:11:24
Baro'da 2 Adaylı Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu’nda kongre yapılırken, seçimin ise yarın gerçekleştirileceği bildirildi. 

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılan kongre saat 10,00’da başlaması gerekirken, çoğunluk sağlanması beklenilerek ancak saat 14,00’e doğru kongreye geçilebildi.

2010 yılından beri başkanlığı sürdüren ve yarınki seçimde tekrar aday olacak olan Baro Başkanı Eyüp Kutlubay yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 450 kişilik büyük bir aileyiz. Dostlarımız ve ailemizle, yargının ve kendi sorunlarımızı konuşacağız. Baromuzun 90’ncı yıl dönümünü de kutluyoruz. Baromuzu 100’ncü yıla, bir asra taşıyacak kadroların seçimini yapacağız. Hayırlısı ne ise ol olsun. Seçim sonunda kazanan Malatya olacaktır” dedi.

Diğer aday Enver Han ise, “Malatya’mız için kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Ailemiz diye tabir ettiğimiz meslektaşlarımız içerisinde bir seçim yapıyoruz. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda 19 Ekim Pazar günü saat 09,00’da başlayacak olan seçimde Malatya Barosu’na kayıtlı 439 üyenin oy kullanmasının bekleniyor.

FOTOĞRAF: Mevcut başkan Kutlubay (soldaki) ve diğer aday Enver Han

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız