SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'da Hareketli Hafta

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:10:39
Baro'da Hareketli Hafta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu’nda kongre ve seçim hafta sonunda yapılacak. 

Halk Eğitim Merkezi Salonunda 18-19 Ekim günleri yapılacak olan kongre ve seçimde, şu anki Başkan Eyüp Kutlubay ile Enver Han’ın aday olacağı bildirildi. 18 Ekim Cumartesi günü Kanal Boyu Halk Eğitim Merkezi salonunda saat 10,00’da genel kurul başlayacak ve 19 Ekim Pazar günü ise seçim yapılacak.

Şu anki Başkan Eyüp Kutlubay, 2010 yılından beri başkanlığı sürdürüyor. Malatya Barosu’nda kayıtlı 439 üyenin oy kullanmasının bekleniyor.

10 AVUKAT YEMİN ETTİ

Diğer yandan, aynı anda toplam 10 genç avukat yemin ederek mesleğe adım attı. Genç avukatlar Burhan Korkmaz, Yasin Sağır, Meral Akdoğan, Bilgehan Bilgeç, Sebaattin Koca, Semiha Doğan, Şükran Demirci, Tuncay Kiriktaş ve Yusuf Ekinci, Baro’nun yeni binasında yemen ederek ve cübbe giyerek mesleğe ilk adımı attı.

Bu arada, Şahika Kurt isimli genç avukat da, Baro Salonunda yapılan törenle yemin ederek mesleğe başladı. Törende konuşan Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Yeni meslektaşımıza çalışma hayatında başarılar dilerim” diyerek, Avukatlık Ruhsatını kendisine teslim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız