SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'da Seçim Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:17
Baro'da Seçim Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu seçimlerinde mevcut başkan Eyüp Kutlubay ile birlikte toplam 3 aday yarışacak. 

Malatya Barosu 2012 yılı olağan genel kurulu, 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacak. Seçimler ilk kez baro binası dışında yapılacakken, seçimler ve oylama Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Baro seçimleri kapsamında 6 Ekim'de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde genel kurul yapılarak, 7 Ekim'de ise seçimler için sandık başına gidilecek. Baro başkanlığı için mevcut başkan Eyüp Kutlubay ile birlikte Soner Gökçe ve Enver Han aday olduklarını açıkladılar.

Baro seçimlerinde 10 yıl kıdemli olan avukatlar aday olabilirken, baro yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu için 5 yıl kıdemli olan avukatlar aday olabiliyor. Barolar birliği delegeliği için ise 10 yıl kıdemli avukatlar aday olabiliyor.

Seçimde 1 başkan ile birlikte 10 asıl ve 10 yedek yönetim kurulu üyesi, 3 asıl ve 3 yedek denetleme kurulu üyesi, 5 asıl 3 yedek disiplin kurulu üyesi ile 3 asıl ve 3 yedek barolar birliği delegesi seçilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız